14.11.14

ROHAN AZ IDÖ

"Rohan az idő, 
elmúlik az ősz.."

Hihetetlen, hogy rohan az idő és már november közepe van. Ez az időszak nálam mindenképpen az alkotásé: egyrészt lassan lehet visszafelé tekintgetni és összegyűjteni azokat az idén készült oldalakat, amiket majd szeretnék megőrizni és archiválni fotókönyv formában, emellett pedig érkezik a Karácsony, a szeretem-időszak, hazautazás úgyhogy kicsit nem árt gondolkodni, idén hogyan örökítem majd meg az ünnepi pillanatokat. És arról nem is beszélve, hogy idén ajándék-albumot is készítek majd!
Nemrég (újra) felfedeztem az Instagramot, nagyon egyszerű használni, gombnyomásra meg lehet osztani vele a fotókat és sokat ki lehet hozni még egy közepes mobilos fényképből is, a szerkesztő és a filterek segítségével. Ahogy mondjuk a Facebookon az emberek egész albumokat osztanak meg a nyaralás képeivel, az Instagram inkább olyan hangulat-fotós app, ki épp hol van, mit csinál, mit látott. Ilyen témákat én is szívesen kapok le, mert olyan nagy lélegzetvételű családi kaland nálunk ritkán adódik, az életünk jelenleg kisebb pillanatok sorából áll, amiket ettől függetlenül ugyanúgy szívesen megörökítek, mert egyszer majd még fontosak lesznek.
A scrapbook termékek között is lehet már találni olyanokat, amik kifejezetten Instás képekkel való alkotásra szántak és ez az én gyűjteményeből sem hiányozhat természetesen. Egy kis pöttyös album és tasakok:


És ezzel meg is vannak az alapok az idei Decemberi naplóhoz.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése