22.7.15

ÚJRA KIHÍVÁSOK

Mivel megint rákaptam az alkotásra, múlt héten benéztem a CEWE galériába és mindjárt meg is ihletett Beszteri fehér kihívása. Merthogy épp most akartam valami kis színes oldalt készíteni és ahhoz pont illett a hófehér háttér.


A heti kihívás megint izgalmas, kedvenc filmhez kell oldalt csinálni, lehetőleg cím és főszereplők képe nélkül,  hogy mások esetleg ki tudják találni. Nálam a kedvencek jönnek-mennek, és mindegyiket másért szeretem. Az egyik megsirat, a másik megnevettet, a harmadik elgondolkoztat. Az abszolút top egy ideje már a Tégla, úgyhogy mindjárt neki is álltam ehhez scrappelni, azonban ami elkészült, az minden, csak scrapoldal nem, úgyhogy gondoltam inkább megkímélem a jóembereket ettől a galériában és inkább csak felteszem ide, mint moziplakát utánérzést:


Nehéz, nehéz feladat ez, mert világos is kéne, hogy legyen, hogy melyik filmre gondolok, ugyanakkor scrapnek is kéne lennie... A Mementót választottam, amit ugyan ember nem fog kitalálni, gondoltam, de tudtam valami oldalnak mondhatót alkotni köré:


És úgy tűnik, mégis ismerték az emberek :) És aki meg nem, azt kiváncsivá tettem. Ilyen az, mikor két nagy szerelmem a scrapbook és a film találkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése