11.11.15

"THE HOLIDAYS ARE COMING..."


Tudom, még csak november közepe. Otthon tart a 'tavasz', itt sem fagyunk meg, de én már a karácsony áhitatában élek. Ezt alátámasztandó a Starbucks lassan indítja a jellegzetes piros poharait és Fehérváron már építik a karácsonyi vásár faházait, lévén két hét múlva advent első vasárnapja. Tehát annyira nem megalapozatlan a hangulatom :)

Lássuk, mi is történt az elmúlt hetekben.

Elif kijött egy új készlettel múlt pénteken, ez a Daybook:Színes, csodálatos, pont amivel szeretek scrappelni, mert a készlet szinte megalkotja magát az oldalt:

Sahin Designs - Daybook
 És egy régebbi készletből egy tavalyi szülinapos oldal, csak úgy 'összedobálva':

Sahin Designs - The Older The Better
Digitális scrapbook nap/hétvége is volt, minden bolt akciókkal, játékokkal készült, és képtelen voltam nem megvenni ezt a színes karis csomagot, több tonnányi elemmel, papírral, matricával, stb-vel:


 

A múlt heti CEWE kihívásra is beneveztem, a feladat esküvős oldal készítése volt, a pár nélkül. Szerencse, hogy a fényképész két éve csinált fotókat a feldíszített éttermünkről, úgyhogy azokat scrappeltem meg Anna segítségével:

És ezzel sikerült nyernem is, ami természetesen a szerencsének köszönhető, nem a zsenialitásomnak Anna készleteit illetően, mert azért attól, hogy használom őket, nem leszek egy menő scrapbook-os, de mindegy, próbálkozom.


És a nyereményből mindjárt be is ruháztam további karácsonyimádó készletbe:Na aztán csak győzzem ezt a sok ünnepi szépséget felhasználni, már izzítom a telefonomat a karácsonyi pillanatok megörökítéséhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése