7.12.15

IGAZI KÉSZÜLÖDÉS

Itt a December! Megmondom őszintén, nekem már hetek óta ünnepi hangulatom van. De most kezdődik csak a java! Ideje fullra járatni a karácsonyi cédét is :) És az egyik korai ajándék a véletlentől, hogy megtaláltam gyerekkorom karácsonyi lemezét YT-on, amit születésem óta hallgatunk Szentestén és ami nélkül voltunk kénytelenek ünnepelni tavaly, mert tönkrement a lemezjátszó. Hátha valakinek még ismerős és ugyanúgy élvezi, ahogy én, beszúrom:


A tavalyi karácsony sajnos nem sikerült valami jóra. Elkezdtem egy minialbumot, de nem fejeztem be, mert annyira rossz hangulatban voltam, hogy eszem ágában sem volt arról még alkotni is. Így viszont, hogy itt a lehetőség, hogy az idei ünnepet szépségessé tegyük, és feledjük, ami rossz volt, elővettem a tavalyi képeket és csináltam belőlük egy gyors fotókönyvet. Felhasználtam Karla Dudley Holly és Chris készleteit.Itt végig is lapozhatja, akit érdekel:És megkezdődött a szezon a scrapboltokban is. Most jött ki Elif csodás ünnepi készlete a Joyous. Megvásárolható a TDP-n és Elif saját boltjában.

Ime az oldalam vele:


Nálunk már a karácsonyfa is áll, lévén Sinterklaasvolt a hétvégén :) És készülőben az idei karácsonyi album, idén remélem időben be is tudom fejezni .

Csodás készülődést mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése