2.2.16

ITT A VÉGE: MOC

Itt a február és ezzel az MOC is végéhez ért. Nem is bántam már, mert valahogy idén nem tudtak annyira inspirálni a feladatok. Így a 30 oldal körül már észrevettem, hogy fogy az ihletem. 
Mindenesetre időben befejeztem az oldalaimat, köszönhetően annak, hogy végig próbáltam felzárkózni, ne maradjon sok teendő a február 2-ai határidőre.
A 23. nap volt nekem a legnehezebb: double exposure. Nem a technikai része, inkább az ötlet, hogy milyen két fotót mossak össze. Mindenki arcokat készített és én pont azt nem akartam, de végül én is abban maradtam, csak kicsit másképp.


A 24-es kihívás egy régi oldal újrafeldolgozása volt, azt annak idején még egy SB.hu-s kihívásra készítettem:


A 25. napon már megint a nagy kedvenc template-ekkel kellett zsonglőrködni, ezúttal kettőt kellett egybegyúrni:


A 26-os feladat az évi beszámolós oldal készítése volt:


27-én egy hagymatechnika, a háttérpapírból való kivágás alkalmazása volt a lényeg:


A 28. napon dupla oldalt kellett alkotni. Ez mindig jó arra, hogy felhasználjam a karis képeimet :)


A 29-es kihívás volt az egyik legkevésbé testhezálló: egy sztorit kellett elmesélni az oldalon, de csak képekkel, bármiféle szöveg vagy cím nélkül. Maga az ötlet egyébként jó, de felirat nélkül annyira csupasz egy oldal és nekem ez annyira nagyon nem tetszett. Pontosan ezt éreztem idén egyébként, hogy sokszor rám volt kényszerítve, hogy olyan oldalt készítsek ezzel a sok template-tel, amit aztán utálni fogok utána. Akkor meg mi értelme részt venni a versenyen? Hogy legyen egy csomó oldalam, amit később elő se fogok venni? Akkor jó egy kihívás, ha vannak benne kötelező dolgok, de szabad kezet ad ahhoz, hogy én még én maradjak. Úgyhogy elkészítettem a kötelező oldalt szöveg nélkül, meg utána még egyet rögtön felirattal és szöveggel, ez így tetszik és kész:


A 30. napon már negyedszer kaptunk template-et, szerencsére utoljára.

 
Az utolsó nap kihívása pocket page készítése volt. Istennek hála, idén legalább a quickpage kimaradt.


Összességében azért büszke vagyok magamra. Nem azért, mert végigcsináltam a kihívásokat, inkább azért mert minden oldalam igényes lett, egyet se kapkodtam el, mindegyik én vagyok. Sokszor előfordult a hónap alatt, hogy leültem a PS elé és csak tologattam az elemeket, semmi különösebb ihletem nem volt és ennek általában még egy 'egyfotós-középre helyezett' oldal lett volna az eredménye. Ilyenkor inkább mentés nélkül csuktam be mindent és ültem le olvasni. Nem kell erőltetni.
És most a jól megérdemelt pihenés. Jó lesz kivételesen egy kis szünetet tartani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése