11.7.12

Ó, ió, ció...

...Áció, káció, akáció, VAKÁCIÓ! Csak péntektől, természetesen, de már ez a 2 nap nem számít. Az időnek itt továbbra sincs a legminimálisabb nyári jellege se, ezért nagyon fogom élvezni otthon a napsütést.
Mielőtt eltűnnék két hétre azért el kellett végezni egyet-mást, a munkában is, itthon is. Be akartam például fejezni a Korfus fotókönyvemet, amit nemrég kezdtem el. Jelentem, sikerült! Pár oldal:






Gyorsan végeztem ezzel az albummal, mert nem bonyolítottam túl a tervezését. Anna Aspnes egy fotókönyvében láttam ezeket a szabálytalan alakúra vágott fotókat egy-egy maszkkal kiegészítve egy oldalon és nekem is nagyon megtetszett, ilyen lett végül az eredmény.
Most az ArtsCow-tól rendeltem meg, kuponkóddal természetesen, rém kedvező áron. És most, amíg én lazsálok otthon két hétig, szorgos kezek elkészítik és kipostázzák nekem a könyvemet (remélhetőleg), így lesz mit nézegetni ha hazaérek. Addig amíg el nem kezdem alkotni a következőt, az otthoni élményekből... Ha egyszer elkezdi az ember, nehéz abbahagyni :)
Kellemes hétvégét és pihenést mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Nem is kell ezt túlbonyolítani, fantasztikus lett!!!!! Milyen gyönyörű lesz ez élőben! Jó pihenést majd neked!

    VálaszTörlés