7.8.12

Paper crafts

Be kell, hogy valljak egy szégyenteljes tényt: hadilábon állok a hagyományos scrapbookkal. Gyönyörködve nézem, amit mások alkotnak, annyira tetszik és folyton ötleteket gyűjtök, mit is lehetne készíteni. Jártomban-keltemben mindenhol kellékeket vásárolok, itt egy papírt, ott néhány matricát, amott meg washi tape-et. Aztán mikor végre eljutok odáig, hogy leülök a nagy kupac (természetesen rendszerezetlen) hozzávaló és fénykép mellé alkotni akkor úgy járok, mint amikor nagy levegőt veszünk, hogy énekelni kezdjünk, de rájövünk, hogy elfelejtettük a szöveget. Hol is az eleje? Mit is kéne? Meg leginkább hogyan?
Nem jöttem még rá, hogy lehetne ezt az alkotói blokádot feloldani. Mint az már kiderült, scrapes cuccok tömeges vásárlásával biztosan nem :D
Addig is, érdemes szétnézni ebben az ingyenes e-magazinban, hátha találunk valami használható ötletet.

2 megjegyzés:

  1. Hú, köszi ezt az ajánlót! :) A blokád meg biztos feloldódik majd, ha itt lesz az ideje. ;) (Cuccaim már nekem is vannak, a blokádom viszont hatalmas...)

    VálaszTörlés
  2. Én sokszor vagyok így :) Ilyenkor mindig segít, ha liftelek. A legelején utánozz le egy oldalt! Az nagy kapaszkodót ad az alkotásnál, ha az elrendezés miatt nem kell főni a fejednek. Később elég lesz, ha liftelsz, azaz kiindulásként szolgál a tiedhez, de nem lesz ugyanolyan. Szóval válassz valami oldalt, ami passzol a képedhez, és igyekezz ugyanúgy megcsinálni! :) Az elején ez nagyon jól jön, hidd el! Akár digit is leutánozhatsz :)

    VálaszTörlés