8.12.12

ELVARRATLAN SZÁLAK

Már augusztus óta áll félkészen ez a szegény kis minialbum. Arról a hosszú hétvégéről készült, amit unokatesómmal a Balatonon töltöttünk, a nyár egyetlen igazi nyaralása volt. Nagy lendülettel vetettem bele magam a készítésébe, aztán kissé lohadt a lelkesedésem, ahogy mindenféle más kreatívkodásba kezdtem. Na de most! Most nekiálltam és befejeztem szépen.
Az egyetlen hátulütő az volt, hogy mire naponta nekiálltam scrappelni már sötét volt odakinn és ahogy sötétben minden tehén fekete, lámpafénynél minden más színű. Így nehezebb volt összerakni az oldalakat. De hát így jár, aki télen fejezi be a nyárra szánt alkotást!

A jobb oldal kihajtható.Ide rejtettem a borítékot a koncertjeggyel és karszalaggal.
A hajójegyet a hosszúkás kép mögé tettem.A jobb oldal felnyitható, két vitorlás képet tettem oda.Jó is volt egy kis melengető napfényt nosztalgiázni ezekbe a szürke locspocsos decemberi napokba. More to come!

3 megjegyzés:

  1. Borzasztó jó! Kár, hogy nem láthatom élőben, nem foghatom meg, mert úgy még jobb lenne. Szeretem a bohókás, színes, energikus stílusodat, hogy olyan merészen kezeled a hozzávalókat. Nagyon klassz!!!

    VálaszTörlés
  2. Imádom, hogy ilyen jó színes, és mennyi ötlet van benne!!!!! Fantasztikus album - irigykedem ám! :)

    VálaszTörlés
  3. Ja, és nagyon jó az új fazonja a blogodnak!

    VálaszTörlés