4.3.15

MÁRCIUSI HÍREK

Hahó mindenkinek. Vége a februárnak, itt az első tavaszi hónap a nyakunkon.

A múlt hónapi kihívás-sorozatok közül a Lilypad-ét sikerült befejezni, mind a hatot teljesítettem. Ime az utolsó négy oldal:


Ez egy scraplift kihívás volt.






Tudom ez egy fura kép egy fura szögből, de ehhez a fajta artistic összevissza oldalhoz nekem tökéletesen passzolt. Az egyszavas kihívás témája a 'Be' szó használata volt.




Bemutatkoztam, ahogy a kihívás szerint kellett. Ez egy régi kép, 8 éve készült mindjárt januárban, mikor kiköltöztem ide. Sok emléket idéz elő, jókat de főleg kevésbé jókat, ezt le is írtam az oldalon.


És a jelenlegi kedvencem, a formulás kihívásra készített oldal: meg volt adva, hogy milyen elemeknek kell szerepelniük az oldalon. Hát párszor nekifutottam, mivel valami Valentin napos képet szerettem volna használni, az aktualitása miatt, de nem ment, úgyhogy maradtam ennél a selfie-nél. Mondhatni összecsaptam az oldalt már a határidő napján. És láss csodát, megint egy elsietett oldalam lett kiválasztva:


Minő büszkeség, remek napot szerzett nekem :)

Sajnos a Digital Press-en nem sikerült teljesíteni az összes kihívást (volt vagy 12) de azért így is nyertem kedvezményt. Ezt az egy oldalt hoztam még össze az eddig bemutatottakon kívül:


A 'Pursue What You Love' kihívásra készült, emlékeztetőnek, hogy megint többet kellene írnom.

És most lássuk, milyen kihívásokat tartogat a március!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése