18.2.13

VISSZASZÁMLÁLÁS INDUL

Ki gondolta volna, hogy egy esküvőt meg lehet szervezni egy hét alatt ;) Flancmentesen persze és nem a legkisebb költségvetéssel, de nekem sikerült! Már csak a papírok beszerzése van hátra, ami mondjuk nem lesz piskóta, lévén otthon szeretnénk egybekelni a barátommal, aki holland. 
Nade félre a gondokkal, mikor olyan dolgokkal is lehet foglalkozni, mint a meghívó, köszönetajándék-csomagolás és az ültetőkártyák tervezése! Csupa kreativitást igénylő dolog, milyen sokat segít ilyenkor hogy van némi gyakorlatom a scrapbookozásban. És az érzés, hogy végre gyakorlatban alkalmazhatom azt, amit a legjobban szeretek csinálni :) Megmondom őszintén, bár általában nem jellemző rám, de most totálisan 'out-of-the-box' gondolkozom. Talán azért is, mert nem otthon lakom és láttam már egyet-mást a világon, vagy hogy nálam minden projektet alapos internetes böngésző- és kutatómunka előz meg, nem tudom. De tény, hogy aminek rám hárul a tervezése, az egyedi és otthon szokatlan lesz, az biztos :) És ehhez nem is pénz kell, csupán ráfordított idő, amit sokan sajnálnak, pedig milyen jól mutat egy kis papírzacskónyi ajándék is az ünnepi asztalon, ha szépen és fantáziával van csomagolva! Mutatok egy-két képet, ami inspirációként szolgál a tervezgetésemhez:
Először is valami ilyesmi lesz a színséma a dekorációban:

Micsoda gyönyörű torta, ugye? Csak aztán legyen cukrászmester, aki megcsinálja!

És egy pár ötlet az alkotandókhoz:
 
Visszatérve a scrapbookhoz, tegnap lett kész egy oldalam, amit Rainbow Kata készletéből készítettem a SB.hu születésnapi kihívásának keretein belül:

 
Lassan visszarázódom azért a scraphez is, egyenlőre még annyi minden más jár a fejemben.
Szép hetet!


1 megjegyzés:

  1. Aranyos a mókusos oldalad! És micsoda klassz színeket választottál az esküvőhöz!! :)

    VálaszTörlés