3.2.13

INSPIRÁCIÓ - MINDIG, MINDENHOL

Mióta scrapbookozom, rájöttem, hogy az inspiráció mennyi formában érheti is el az embert. Nagyon sokszor egy készlet késztet alkotásra, vagy a galériákban történő nézelődés. De előfordult már, hogy a tévéújságban láttam egy szuperül megszerkesztett fényképes oldalt, amit szerettem volna én is alkalmazni. 
Nemrégen egy internetes áruházban nézegettem könyveket és olyan borítókat találtam, hogy már csak a kinézetük alapján majdnem megrendeltem egyből őket:


Mondtam már, hogy imádom a kézírásos betűket? Nem is beszélve a jegyzetfüzetszerű papírról ;)


A könyv maga nem az én világom a tartalma alapján, de ez a borító... 


Ennek a könyvnek egy másik kiadása már korábban megfogott:


És a legújabb forrásom: a boltláncban ahova járok, sokszor adnak a vásárláshoz kupont, kis gyűjthető vackokat, most éppen ismeretterjesztő minifüzeteket lehet gyűjteni. (Érdekes módon amikor műanyag bábukat kap az ember, amik semmire sem jók, azért ácsorognak sorba kuncsorogni a gyerekek a bolt előtt, ezen a héten bezzeg nem áll ott egy sem.) Próbaképpen rábólintottam a múltkor, mikor a pénztáros megkérdezte, kérem e őket. Beléjük néztem, az információra annyira nem is figyeltem, de hihetetlen jól meg vannak tervezve (szerintem). Modern, színes, gondolom hogy a gyerekek számítógéphez és villogó tévéhez szokott figyelmét is fel lehessen hívni vele. Hát én nem vagyok már gyerek, de engem lehengerelt :)
 

 Elkészült két oldalam is a héten. Az első New Yorkról:


A második pedig Sabee új szerelmetes készletéből készült, ami a Ginger Scraps-en elérhető: Be Mine.


Ezek a képek vagy 5 éve készültek rólunk, pont Valentin-napon. A dalszöveg a Guns 'N Roses-é, a léggömböket pedig ezennel jelentem, hogy imádom, és oldal nem maradhat el nélkülük :)
Mindenkinek szép maradék hétvégét, jó szkreppelést!

2 megjegyzés:

  1. Nem tudom, hogy dícsértem-e már a blogod kinézetét, ha nem, akkor most itt az ideje! Köszi a könyvborító-ajánlásokat is, fantasztikusak! No meg azok az oldalaid is!

    VálaszTörlés
  2. Igazán inspiráló bejegyzés volt Kati!!! én is így vagyok a könyvborítókkal :D az oldalaid pedig szuperek!

    VálaszTörlés