20.1.14

BLUE MONDAY

Épp ma hívta fel a figyelmemet az egyik munkatársam, hogy ma van a 'kék Hétfő', vagyis a legdepressziósabb hétkezdet az évben, mert vége az ünnepeknek és a következő vakáció-periódus pedig igencsak messze van. Ugyan az időjárás is ezt látszik alátámasztani, lévén borongós és szürke némi szitáló esővel keverve, de én nem szomorkodom, mert (egyrészt) mindig itt a scrapbook, és (másrészt) februárban lesz nekem vakációm pár napig otthon.
A felén már rég túl vagyunk a kihívás hónapjának, és én még bírom, sőt. Mint még a kezdetekben, minden nap alig várom, hogy leülhessek a PS elé - ezek a kihívások most nagyon jókor jöttek, újra lelkesedem.
Újabb pár oldal:






Olyan jól sikerült belejönni ebben a hónapban az alkotásba, hogy ezek az oldalak kábé egy órás munkát jelentettek - semmi nyögvenyelős rakosgatás, és több napos kínlódás. Az art journal mondjuk éppen kivétel, mert azt több órámba telt összerakni - még soha életemben nem csináltam ilyen oldalt. De épp ez a kihívás lényege, hogy megpróbálkozzunk valami olyannal, ami épp nem a stílusunk.
A hétvége ugyan még messze, de szép hetet mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése