18.1.13

AZ ELSŐ

Az első oldalam az évben az SB.hu januári kihívására készült, zenei témájú oldalt kellett készíteni. Ilyen lett az enyém:


Nem vagyok pedig Elton John rajongó, de ez a szám: a Tiny Dancer már évek óta itt lappang bennem. Az egyik kedvenc filmemben a Majdnem híres-ben hallottam először, ami egyébként is telis-tele van a 70-es évek szuper zenéivel. Pont egy monumentális pillanatban szól ez a dal és az összes szereplő együtt énekli, ezért is maradt meg annyira. Aztán a New York-i utunk alatt is hallottuk, és más Elton John számokat is a rádióból, sokszor mi is énekeltük együtt. És már napok óta nem bírom kiverni a fejemből, hát feltétlenül oldalt kellett készíteni róla!
És a hét híre pedig számomra: CT tag lettem Sabee-nál! Az első, várva várt tagságom :) El sem hittem majdnem, mikor Szabi megkérdezte. Egy éve scrappelek nagyjából, olyan jó érzés, hogy sikerült elérnem azt, hogy egy tehetséges tervező fantáziát lásson az oldalaimban. Most pedig reménykedem, hogy méltó is leszek a feladatra.


3 megjegyzés:

  1. Nagyon vártam már az első oldaladat, és fantasztikus lett, nagyon szeretem a módot, ahogy látod és láttatod a világot!
    Gratulálok a tagsághoz, jó helyre kerültél nagyon! És biztos vagyok benne, hogy méltó vagy a feladatra, emiatt nem kell aggódnod!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű, inspiráló az oldalad, komolyan kedvem támadt liftelni! :) A tagsággal kapcsolatban pedig egy percig se kételkedj magadban ;) A blogod pedig nagyon nagyon jól néz ki, napok óta vissza-visszajárok olvasgatni ;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz oldalt raktál össze -- mondhatom, hogy megszokhattuk ezt már tőled :) Szeretem a frissességet, ami az oldalaidból sugárzik. Csak így tovább!

    A CT tagsághoz meg gratulálok. Biztos szépeket alkotsz majd Szabi rajzos készleteiből :)

    VálaszTörlés