10.1.14

2014 per 2

Bár a karácsonyi jövés-menés és utazás miatt nem nagyon scrappeltem decemberben, azért egy rövidke téli jellegű albumot azért sikerült összehozni, ami a héten érkezett meg a postaládába. Régóta tetszik a December Daily ötlet, de ez megint olyan, mint a Project Life, hogy kizárt dolog, hogy én rendszeresen 1 képet elkészítsek naponta/hetente/stb. Nem tudok gombnyomásra alkotni, bármennyire is irígylem mások albumait. Igy inkább csak fogtam egy csomó karácsonnyal kapcsolatos gondolatot, fényképet és scrap készletet és elkészült ez a fotókönyv December Diaries címmel:


 

Nem tartottam kötelezőnek, hogy teletömjem ezer fotóval, mert nincs is annyi ünnepi, sajnos, inkább a gondolatiság lett a lényeg.

Tovább folytatódik a Lilypad kihívások sora. Még három oldalt sikerült alkotni a héten:




Olyan könnyedén jöttek ezek az oldalak, pedig abban a hitben voltam, hogy kijöttem a gyakorlatból :) Hagytam, hogy a készletek ihlessenek meg és nem valami elképzelt elrendezést akartam megvalósítani, mert annak mindig csak csalódás a vége. Már várom az új feladatokat és hogy legyen időm kicsit jobban is belemélyedni az alkotásba.
Szép hétvégét!

2 megjegyzés:

  1. A fotókönyved CSÚCS!!! Maga az ötlet, az elrendezés, a megvalósítás, minden - pinneltem!
    A digi oldalaid is csodásak. Nem tudom, hogy tudnál kijönni a gyakorlatból, amikor mindig olyan szépeket alkotsz ;)

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus oldalak, annyira szeretem, amikor aktívan alkotsz!!!!!
    DE ami nagyon megfogott (és mindig megfog!), az a fotókönyved. Egyszerűen annyira inspiráló!!!!!!!!
    Várom a további oldalaidat a kihívásokra! (És emelem kalapom, hogy ilyen szorgalmasan alkotsz rájuk!)

    VálaszTörlés