2.2.15

ITT A VÉGE

Nem futottam el véle, de majdnem, mert mosmilesssssz és mit fogok üres óráimban csinálni, ha nem teljesíteni a következő kihívásokat és reggelente rohanni nézni, hogy mi mára a feladat...

Szoros volt a befutó, mert jól lemaradtam azért a végére az oldalaimmal. Kórházasdit játszottunk itthon és nem volt igazán jó hatással a hangulatomra. Az utolsó pár oldalamat zombiként készítettem, csak hogy meglegyenek, meg hogy elfoglaljam a gondolataimat kicsit. Nem feccöltem beléjük annyi időt és energiát, mint szoktam, de így is megmaradnak emléknek és a kihívás szabályinak eleget tesznek, ennyi most elég.


Dupla oldal kihívás. Kicsit összefoglaltam a karácsonyt, annyi jó kis képet készítettem akkor.


Interjút készítettem jobb híján magammal. És feldobtam egy kicsit az oldalt ezekkel a körökkel, amiket a háttérpapír inspirált.


Egy vázlat alapján készült az oldal, ezt a kihívást nagyon élveztem, mert főleg többfotós oldalaknál néha nehezemre esik megtalálni a legjobb elrendezést. Itt ez adva volt, csak némi extra elemmel kellett feldobni az egészet.


Állandó rettegésem tárgya, az Art Journal. A téma (sajnos) most adódott hozzá, az ilyen oldalakon lehet kicsit melankolizálni. Hát lett, amilyen lett.


Eredetileg ezt az oldalt szántam az 'egy szó' kihívásra, de aztán megláttam, hogy ott már meg van adva egy kifejezés, amit oldalba kell foglalni. Úgyhogy ez maradt a 'cím-felirat' kategóriában, további lamentálásos alkotás.


2014-es összefoglaló. Ugyan már volt egy ilyen oldalam korábban, de azt a kép nélküli kihívásra neveztem be, most csináltam egyet képekkel is.


Íme az 'egy szó' kihívás, ami inkább egy kifejezést jelentett (Today was awesome). Hát az én máim nem voltak kiemelkedően szuperek, ezért inkább valami boldog emléket kerestem elő és poroltam le, a tavaly júniusi római vakációnk képeit használtam fel.


Egy pocket-oldalt kellett készíteni. Mivel ilyesmivel nem annyira foglalkozom, letöltöttem ezt a pocket protector freebie-t, nem vásároltam hozzá semmit. Viszont ebbe a millió és egy zsebbe nem volt türelmem millió és egy képet keresgélni, így maradt a fotók fölszabdalása, csak hogy gyorsabban végezzek, mert itt már az utolsó napon elég közel jártam a határidőhöz.Éééés íme az uccsó oldal, ami azért teljesen én vagyok és teljesen csuklóból jött, tehát nem lett annyira zseniális, mint inkább örömscrap. Egy eltolt képet kellett feljavítani és oldalba foglalni. Ezt hagytam utoljára, mert nagyot akartam alkotni, de aztán maradt ez a semmi különös fotó, most ennyire telt.

És ezzel vége. Hiányozni fog a napi aktív munka. Magamnak azért nem alkotok ennyit és ilyen gyakran. De mindig akadnak kihívások, amikbe be lehet nevezni :)

1 megjegyzés:

  1. Mennyi szépség! :) Jó így együtt látni ennyi klassz oldalt. Az AJ-d különösen nagyon tetszik! :) Gratulálok neked, hogy végigcsináltad, és köszönöm, hogy megadtad a lökést az oldalaidon keresztül, hogy én is kezdjem el! :)

    VálaszTörlés