16.1.15

FÉL SIKER

A hónap felét éppen elhagytuk és így a MOC kihívások felét is. Túl vagyok két template-es és egy gyorsoldalas kihíváson, úgyhogy remélem több megpróbáltatás már nem vár rám. A további elkészült négy oldalam a héten:


Ez egy scrap terápiás oldal lett, úgy döntöttem panaszkodás helyett inkább alkotok valami pozitív kicsengésűt. Ez most sokkal jobb terápia volt nekem.


 Liftelős kihívás, egy TLP CT oldalt kellett liftelni, és mivel mindig is nagyon irigyeltem azokat, akik olyan szuper többfotós oldalakat készítenek,egy ilyet választottam. És minő boldogság, az oldalamat beválasztották a TLP Blogjára :)


Na ez volt a QP kihívás. Rettegtem tőle, mert megmondom őszintén, szívből utálom ezt, de megtettem amit tőlem telt és felhasználva az előnyöket, kábé 10 perc alatt megvoltam ezzel az oldallal és még tetszik is.


A második template-es kihívás. Úgy voltam vele, hogy a template miatt úgysem érzem majd 100%-ig az enyémnek, úgyhogy lett amilyen lett és lépek tovább. Nem ez a kedvenc oldalam, az biztos.

Két kihívás hátrányban vagyok egyenlőre, de az nem vészes és itt a hétvége, amikor jól rá lehet hajtani :)

1 megjegyzés:

  1. Hihi, a sablonos kihívások nekem sem a kedvenceim, sőt...! Alapból nem szeretem a sablonokat, amiket sokan nagyon szeretnek használni, mert "hamarabb" készen vannak a számukra tetsző oldallal - nekem viszont kész kínszenvedés, amikor "megmondják", hogy mit "kell" csinálnom. Sokkal tovább tart nekem egy oldalt így elkészíteni, mint a teljesen "szűz" papíron kialakítani... :) Szóval jót szórakoztam a megjegyzéseden a blogon, hogy biztosan szépséget kreálok majd belőlük... :D Nem mondom, hogy végül nem szerettem meg őket, de hogy nem a legjobb oldalaim, az tuti. :)
    Amúgy gratulálok, nagyon jól állsz a kihívásokkal, le a kalappal. Én jelenleg 3-mal vagyok elmaradva - de a saját magamnak kitűzött célt így is messze túlteljesítettem. Álmomban sem gondoltam volna, hogy idáig el fogok jutni... :D

    VálaszTörlés