5.1.16

LET'S DO THIS - 2016

Egy szép hosszú, szabad hétvégével el is kezdődött 2016. Más említésre méltót nem is tudok mondani az évkezdéssel kapcsolatban, nekem a Szilveszter a virslievésen, pezsgőiváson (idén kimaradt) és tűzijáték csodáláson kívül nem igazán különleges.

Ha már a tűzijátékról esett szó, íme egy jó kis újéves kollekció Eliftől, kapható a boltjában:


És az oldalam:


És ha január, akkor Month of Challenges a Lilypad-en!!! Ez már a harmadik év, hogy részt veszek. Nincs számomra jobb eszköz kilábalni a ünnepek utáni, hirtelen üressé vált hétköznapokból, mint naponta kihívásra scrappelni!


Hatalmas motiváció ez, ami nekem segít, hogy ne üljek el otthon folyton olvasva, hanem használjam fel azokat a Karácsonyi és ilyen-olyan fotókat, hogy a következő generációnak is legyen mit csodálni :) Nem beszélve, hogy ez a 31 oldal jelentős tölteléke a minden évben elkészített 'kedvenc scrapoldalak' fotókönyvnek.

Az első kihívás minden évben a Blind Scrap - leírás alapján oldalt készíteni:





A második nap listázni kellett:




A harmadik nap feladata technikai volt - szövegformázás - sorköz, betűköz:




Természetesen már egy nappal el vagyok maradva, dehát ez szokásos :) Eddig még mindig be tudtam fejezni határidőre az oldalakat és ezt idén sem tervezem másképp. Meglepően jól ment az első két kihívás, úgyhogy remélem könnyedén végigszáguldok így ezen a borús, szürke januáron.

Kellemes hetet és scrappelést mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése